Eens wat anders? Check deze originele activiteiten in Amsterdam (2022)

Je kent de hoogtepunten al in Amsterdam en je wilt eens originele activiteiten in Amsterdam beleven. Je boft, er zijn genoeg leuke dingen te doen in Amsterdam met je vriendinnen of met je vriend. Ik zette een paar originele uitjes op een rij die ik zelf wel eens zou willen doen als ik weer in Amsterdam ben of al eens heb beleefd en zeker aanraad.

Inhoudsopgave

Originele activiteiten in Amsterdam

Het hoeft niet altijd gekker en origineler maar sommige steden ken je zo goed dat je wel eens iets anders wilt doen. Ik hou zelf van originele activiteiten. Enerzijds omdat het mij prikkelt en omdat het mij ook uit mijn comfortzone laat stappen. Ik ben zo nieuwsgierig en vind het leuk om nieuwe activiteiten te ontdekken. Het origineelste wat ik ooit in Amsterdam heb gedaan is meevaren in de Gay Pride.

En als jij er ook van houdt om nieuwe dingen te proberen en leuke dingen te doen met je vriend of vriendin dan zit je hier goed. Wat mij betreft is dit een greep uit alle originele activiteiten in Amsterdam.

(Video) Wilco en de leugendetector | Alles Kids | Afl. 3

A’Dam Lookout, schommel “Over The Edge”

De A’Dam Lookout,ook wel de A’Dam Toren genoemd, is niet te missen zodra je op Amsterdam Centraal staat. Dit observatiedek biedt een super gaaf uitzicht over onze hoofdstad en is gevestigd in Amsterdam Noord. Het duurt slechts 22 seconden voordat je op de 20e verdieping staat en alleen die experience lift is al de moeite waard.

Het restaurant op de top floor is leuk, het terras buiten is nog leuker maar het gaafste is dé hoogste schommel van Europa. De “Over The Edge” experience neemt je mee over de rand van de Amsterdam toren op meer dan 100 meter hoogte. Fly away met Amsterdam aan je voeten. Gelukkig zit je goed vastgebonden in de schommel. Wat een ervaring, ik vond het zo tof! Bij mooi weer kan je lekker in de grote rode Fatboys hangen en stap even op het grote paard voor een ‘birds view’. Tip; ideaal om deze attractie te combineren met de flight experience van This is Holland.

Adres:Overhoeksplein 5, Amsterdam.
Openingstijden:
7 dagen per week van 10.30 uur tot 21.00 uur.
Kosten:
Volwassenen €13,50 per persoon exclusief het schommelavontuur á €5,-. Bestel je A’DAM, Lookout tickets met €1,- korting online en ‘skip the line’.Check ook even de combiticket mogelijkheden met This is Holland, de attractie die naast de A’DAM Lookout ligt.
Parkeren: Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Flight experience; This is Holland review

De Flight experience van This is Holland is dé nieuwe attractie in Amsterdam. Deze spectaculaire vlucht over Nederland is ideaal te combineren met een bezoek aan de A’Dam Lookout,ook wel de A’Dam Toren genoemd. Twee jaar lang hebben de makers, (bekend van de film De Nieuwe Wildernis) gewerkt aan dit project. Met een helikopter van Cineflight uit Duitsland is 35 uur aan beeldmateriaal van de mooiste plekken van Nederland opgenomen. Deze spectaculaire beelden zijn teruggebracht tot een prachtige film van 9 minuten waarbij je letterlijk over Nederland vliegt.

De 5D effecten zijn geweldig! Als je over de bollenvelden vliegt ruik je de tulpen, je vliegt rakelings over een fontein en voelt de spetters. Bij de woeste zuiderstorm op zee had ik even een ‘whooo’ momentje. Je ziet oer Hollandse taferelen en ik ontdekte dat er in Doorn een prachtig uitkijkpunt is. Nooit geweten dus daar moet ik maar eens naar toe. Tijdens de gehele experience ben je ongeveer één uur binnen. Je wordt van A tot Z vermaakt met vragen over Nederland en twee intro films voor je daadwerkelijk gaat vliegen. Die intro films zijn wat mij betreft vooral leuk voor kids. Het ging mij echt puur om het zien van de film over Nederland en dat is een film die je gezien moet hebben.

This is Holland adres:Overhoeksplein 51, Amsterdam.
Openingstijden:
7 dagen per week van 10.00 uur tot 20.00 uur.
Tickets:
Bestel online je tickets voor This is Holland. This is Holland tickets kan je ook via de ANWB bestellen.
Praktische informatie:Je moet zelfstandig plaats kunnen nemen in de stoelen. Heb je hoogtevrees? Wees gerust, het effect van de film is zo dat het lijkt alsof je vliegt maar je zit goed vast en je kan je vasthouden. En anders doe je even je ogen dicht tussendoor. Vanaf Amsterdam Centraal gaat er elke vier minuten een pondje naar Amsterdam Noord en onder This is Holland is een grote parkeergarage á €1,- per 20 minuten.
Parkeren: Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Eens wat anders? Check deze originele activiteiten in Amsterdam (1)

(Video) Marc-Marie & Aaf Vinden Iets: Tijd

De XtraCold IceBar Amsterdam

Ga leuke dingen doen met je vrienden en stap binnen in de coolste bar van Amsterdam, deIceBar Amsterdam. De XtracCold Icebar Amsterdam is volledig gemaakt van ijs. Zorg dus dat je een lekkere warme trui of jas aan hebt als je hier naar binnen gaat. Mocht je dat vergeten zijn, gene probleem, met een continue temperatuur van -10º C in de bar zijn er genoeg jassen en mutsen voorradig. Met deze originele activiteit verras je je vrienden zeker met iets leuks.

Goed om te weten, voor de toegangsprijs die jij betaald krijg je drie gratis drankjes. Daarvan is de ontvangstcocktail de eerste en de tweede uiteraard hetbekende XtraCold biertje.

Adres:Amstel 194-196, Amsterdam.
Openingstijden IceBar Amsterdam: 7 dagen per week. Donderdag t/m zondag van 12.30 uur tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12.30 uur t/m 02.40 uur. Rare tijd zal je denken, maar om 03.00 uur moet de Icebar Amsterdam dicht zijn.
Kosten: Volwassenen €21,95 per persoon inclusief 3 drankjes.Bestel je Ice Bar Amsterdam tickets online en ‘skip the line’.Vul voor korting bij IceBar Amsterdam bij de bestelling ‘THINGS10AMSTERDAM’ in en ontvang 10% korting.
Parkeren: Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Eens wat anders? Check deze originele activiteiten in Amsterdam (2)

Dineren in het donker bij C Taste

Zet jezelf op scherp tijdens een diner in het donker bij C Taste. Het is alweer flink wat jaren geleden dat ik hier ben geweest maar wat een belevenis. Het is er echt pikkedonker en daarom wordt je letterlijk totdat je zit naar je tafel begeleid. Daarna is het één grote verrassing van verschillende culinaire belevenissen in het donker. De chef heeft een menu samengesteld op basis van gerechten waar geur, smaak en textuur optimaal uitkomen.

Zet je zintuigen op scherp, geniet van de smaakbeleving en ik ben benieuwd of jij daarna weet wat je geproefd hebt. Heb je bepaaldeallergieën of dieetwensen dan kan je die uiteraard doorgeven. Wil je genieten van een bier proeverij, high wine of een chocolade fondue? Kies dan voor een van deze proeverijen vanaf €15,- tot €30,- per persoon.

Adres: Amsteldijk 55, Amsterdam.
Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag van 16.30 uur tot 23.30 uur. Zaterdag van12.00 tot 23.30 uur en op zondag van11.00 tot 23.30 uur
Kosten: Een luxe diner kost €65,95 per persoon. Bekijk de website voor de menu mogelijkheden.
Parkeren: Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Eens wat anders? Check deze originele activiteiten in Amsterdam (3)

(Video) DYLAN HAEGENS over TROUWEN en DE MILKSHAKEVLOG | Potje Rijden #38

Geniet tijdens privé rondvaart Amsterdam

Heb je de halve wereld al gezien maar ben je nog nooit aan boord gestopt van een rondvaartboot in Amsterdam? Plan dat dan zeker een keer, want onze hoofdstad moet je net als die jaarlijkse miljoenen toeristen ook een keer vanaf het water hebben gezien! En heb je het wel al eens beleefd dan is het ook leuk om het nog eens te doen tijdens een speciale gelegenheid of een dagje uit.

Bij Starboard Boats kan je met je eigen gezelschap aan boord stappen voor een 1,5 uur durende (of langer op aanvraag) luxe privé boottocht door de Amsterdamse grachten. Kies eventueel voor de open bar voor lekkere drankjes onderweg en een goed gevulde borrelplaat met versnaperingen. Wil je ook nog iets nuttigs doen met je gasten dan kan je ook meedoen aan de Canal Cleanups waarbij je alles was niet in de gracht hoort eruit vist. Zo is het ook nog eens een duurzaam dagje uit en je vaart met een elektrische rondvaartboot, dubbelop goed bezig dus!

Opstapplaats: Herengracht 564 Amsterdam.
Info:
Bekijk hier de prijzen en info voor een privé rondvaart Amsterdam.
Parkeren: Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Grootste graffiti en street art museum

Ben je gek op street art? Dan moet je naar het grootste graffiti en street art museum in Amsterdam! Ik ga vaak op ontdekking in een stad op zoek naar mooie street art, maar een heel museum vol street art is natuurlijk ook heel tof om eens te zien. Daarbij is het ook iets wat je kan doen als het regent in Amsterdam. STRAAT is gevestigd in de voormalige Lasloods op het Amsterdamse NDSM-terrein. De ruim 7.000 m2 grote loods is ingedeeld als een stad met straten, pleinen en kruisingen om het straatgevoel verder te versterken.

David Roos, curator en creatief directeur van STRAAT, over het museum “Street art is een steeds groter wordend onderdeel van het huidige straatbeeld. De kunstwerken die op straat te vinden zijn, zijn dynamisch, kleurrijk en actueel. STRAAT brengt buiten naar binnen, geeft street art een podium en biedt context aan de werken. We vertellen het verhaal van de straat aan de hand van een collectie die op een natuurlijke manier is ontstaan, hier in de loods. Alle werken zijn gemaakt waar ze te zien zijn, net als op straat. Dat maakt STRAAT zo bijzonder.”

Adres: NDSM-Plein 1, 1033 WC Amsterdam.
Openingstijden: Donderdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 21.00. Zondag van 11.00 tot 18.00 uur.
Tickets: Bestel je tickets online voor STRAAT Museum.
Parkeren: Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Eens wat anders? Check deze originele activiteiten in Amsterdam (4)

(Video) 15 november 2018 Inspiratiesessie David van der Kooij

Stap aan boord van de poezenboot Amsterdam

Van de Poezenboot (Catboat) is er maar één te vinden op onze aardbol en wel in Amsterdam. Voor dierenliefhebbers is een bezoek aan de poezenboot in Amsterdam wellicht een van de meest originele activiteiten inAmsterdam dat er is. Op een woonboot met een speciale buitenplaats is een kattenasiel opgezet. Een drijven paradijs voor katten dat onderhouden wordt door enthousiaste vrijwilligers.

Dit poezen project is opgezet in 1966 door mijn naamgenoot Henriëtte van Weelde. Het begon allemaal met een zwerfkat die ze onder een boom aantrof op zoek naar beschutting. Inmiddels is de poezenboot een bekende trekpleister van de stad geworden. Deze “hidden secret” in Amsterdam vind je op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Adres: Singel 38G, Amsterdam.
Openingstijden: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 13.00 uur tot 15.00 uur. Woensdag en zondag gesloten.
Kosten: Er zijn geen toegangskosten voor de Poezenboot in Amsterdam, een kleine donatie wordt op prijs gesteld.
Parkeren: Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Eens wat anders? Check deze originele activiteiten in Amsterdam (5)

Goedkoop met de trein naar Amsterdam

Heb je plannen voor een dagje Amsterdam of ga je een heel weekend naar Amsterdam? Als je bespaard op je reiskosten dan kan je meer geld uitgeven aan leuke originele activiteiten in Amsterdam. Je kan het beste goedkoop met de trein naar Amsterdam reizen, dat bespaart je parkeerkosten.

 • Tip: bezoek ‘goedkoop treinkaartje‘ voor een leuke actie, zodat je met voordeel naar Amsterdam kan reizen.

Nog meer leuke dingen doen in Amsterdam?

Heb je zin om nog veel meer leuke dingen te doen in Amsterdam? Maak er dan een weekend van en blijf overnachten in Amsterdam. Ik tip je graag deze twee hotels waar ik wel eens heb overnacht.

 1. WestCord Fashion Hotel
 2. Golden Tulip Riverside Amsterdam
 3. Leukste kerstmarkten in Amsterdam

Weet jij nog meer originele activiteiten in Amsterdam?

(Video) 1 Hour to Discover Dutch Culture

FAQs

Eens wat anders? Check deze originele activiteiten in Amsterdam? ›

 • Originele activiteiten in Amsterdam.
 • A'Dam Lookout, schommel “Over The Edge”
 • Flight experience; This is Holland review.
 • De XtraCold IceBar Amsterdam.
 • Dineren in het donker bij C Taste.
 • Geniet tijdens privé rondvaart Amsterdam.
 • Grootste graffiti en street art museum.
 • Stap aan boord van de poezenboot Amsterdam.
Jun 4, 2021

Wat moet je echt gezien hebben in Amsterdam? ›

De top bezienswaardigheden in Amsterdam ontdek je hier.
 • Rijksmuseum. Het grootste en belangrijkste museum van Nederland is verbouwd en in 2013 in alle glorie heropend. ...
 • Van Gogh Museum. ...
 • Anne Frankhuis. ...
 • Rondvaart. ...
 • Begijnhof. ...
 • De Wallen. ...
 • Albert Cuypmarkt. ...
 • Jordaan.

Welke activiteiten Amsterdam? ›

De leukste uitjes in Amsterdam
 • Bezoek een lokale brouwerij. ...
 • Ontdek de bijzondere musea. ...
 • Beleef Amsterdam vanaf het water. ...
 • Maak een stadswandeling. ...
 • Ga naar de markt! ...
 • Bewonder Artis zoo. ...
 • Bezoek een evenement. ...
 • Ervaar het nachtleven.

Wat is bijzonder in Amsterdam? ›

 • Centraal Station. 17.568. Bezienswaardigheden & bijzondere plaatsen • Architectonische bezienswaardigheden. ...
 • Royal Palace Amsterdam. 3.364. ...
 • De Dam. 15.319. ...
 • Museum Quarter. 4.714. ...
 • De Poezenboot. 425. ...
 • De Amstel. 1.932. ...
 • Rembrandtplein. 2.194. ...
 • De 9 Straatjes. 1.768.

Wat te doen met groepen in Amsterdam? ›

 • Rijksmuseum. 47.019. Kunstmusea. ...
 • Anne Frank House. 62.778. Specialiteitenmusea. ...
 • Van Gogh Museum. 64.237. Kunstmusea. ...
 • De Jordaan. 11.801. Wijken. ...
 • A'dam Lookout. 4.991. Observatiedekken & uitkijktorens. ...
 • Body Worlds. 5.076. Specialiteitenmusea • Wetenschapsmusea. ...
 • Vondelpark. 24.818. Parken. ...
 • Moco Museum Amsterdam. 3.352. Kunstmusea.

Wat te doen bij slecht weer volwassenen? ›

7 Activiteiten voor wanneer het regent
 • Naar de bioscoop. Het is het ideale uitje voor een regenachtige dag: lekker een filmpje pakken. ...
 • Ontspannen in de sauna. ...
 • Binnen gluren in een kasteel. ...
 • Lang lunchen buiten de deur. ...
 • Ontdek de Gelderse musea. ...
 • Ontsnap uit een escape room. ...
 • Lekker pannenkoeken eten.

Wat te doen als het regent in Noord Holland? ›

Activiteiten 'noord-Holland Als het Regent'
 • De lucht in bij Coronel Adventure Indoor Klimpark. ...
 • Speelpark De Goudvis. ...
 • Speeltuin De Spelemei. ...
 • Jump Town Zandvoort. ...
 • Amstelsport. ...
 • Sport en Spel voor kinderen in de Amsterdamse natuur. ...
 • The Beach: indoorstrand in bloemenveiling Aalsmeer. ...
 • Linnaeushof - de grootste speeltuin van Europa.

Waar kun je heen als het regent? ›

Buiten de deur
 • Bezoek musea. Buiten de deur, ook al regent het buiten, is ook genoeg binnen te doen. ...
 • Of de spa om lekker te ontspannen. ...
 • Ontsnap uit een escape room. ...
 • Kijk een film in de bioscoop. ...
 • Ga naar een overdekt zwembad. ...
 • Of ga bowlen. ...
 • Of leuker nog, bezoek een trampolinepark.
Aug 8, 2019

Wat is een leuke activiteit? ›

Hieronder wat suggesties voor gratis activiteiten.
 • Een lange boswandeling.
 • Een wandeling over het strand of in de duinen.
 • Zonnen in het park.
 • Picknicken.
 • Naar een gratis museum. ...
 • Badmintonnen.
 • Een potje voetballen met de kinderen in de buurt. ...
 • Speel een spel om elkaar beter te leren kennen.

Hoe herken je een Amsterdammer? ›

Amsterdammer kan verwijzen naar: Een inwoner van de stad Amsterdam, zoals te vinden op de lijst van Amsterdammers. In bredere zin een inwoner van de gemeente Amsterdam. In veel nauwere zin de inwoners van in of van oorsprong uit de Amsterdamse wijk Jordaan.

Hoeveel dagen nodig om Amsterdam te bezoeken? ›

Hoeveel dagen heb je nodig in Amsterdam? Drie dagen zijn perfect voor je citytrip in Amsterdam. Daarmee heb je voldoende tijd om de culturele hotspots te bezoeken, om te winkelen én om te genieten van de prachtige groene parken.

Hoe word je een echte Amsterdammer? ›

Vanwege het 100-jarige bestaan van de Openbare Bibliotheek van Amsterdam (OBA) krijgen alle leerlingen die in Amsterdam, Diemen, Duivendrecht of Ouderkerk op de basisschool zitten het boek 'Hoe word je een super-Amsterdammer? ' In opdracht van de OBA realiseerde de 's Gravenmoerse uitgeverij Pavlov dit boek.

Wat is de kleur van een Amsterdammertje? ›

Om dat te voorkomen werden schamppalen geplaatst. De eerste amsterdammertjes verschenen in de 18e eeuw in het straatbeeld van Amsterdam. Aanvankelijk waren ze donker van kleur, later wit, en tenslotte roodbruin. Het paaltje ontleent hieraan zijn naam.

Hoe noemen Amsterdammers Amsterdam? ›

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel.

Wat is er op zondag te doen in Amsterdam? ›

Zondag activiteiten in Amsterdam
 • Haal het maximale uit je zondag in Amsterdam! ...
 • It's vino time! ...
 • Zondag.. de perfecte dag voor een bezoek aan een museum! ...
 • Een andere zondag activiteit: Chillen bij Pllek. ...
 • Foodhallen: The place to be! ...
 • Een frisse neus halen in het Vondelpark! ...
 • Zondag = Fun dag. ...
 • De zondagse markt.
Dec 15, 2020

Hoeveel dagen heb je nodig om Londen te zien? ›

Citytrip naar LondenHoeveel dagen nodig? Eigenlijk heb je steeds tijd te kort als je naar Londen trekt. Hoe meer tijd je er kan doorbrengen, hoe beter. Maar een absoluut minimum is toch wel 3 dagen om goed te kunnen proeven van de sfeer in deze miljoenenstad.

Als je net even van de gebaande paden afgaat, zul je zien dat Amsterdam nog steeds een prachtige stad is en dat er van alles te beleven is (waar ook nog locals komen).. Het Rijksmuseum ben je al een paar keer geweest, het Anne Frank huis vind je overrated , op het Leidseplein wil je niet dood gevonden worden, de Wallen is een toeristenattractie en de Albert Cuyp is niet meer wat het geweest is… Waar moet je wel naartoe?. Moco Museum AmsterdamTot voor kort had ik dus nog nooit van dit museum gehoord, maar het blijkt een gouden keuze voor jouw dagje/weekend Amsterdam.. Amstel Hotel AmsterdamHet kost een paar duiten (51 euro om precies te zijn), maar dan heb je wel wat: de beroemde Royal Afternoon Tea in de Amstel Lounge van het Amstel Hotel.. Uitgaan in AmsterdamAls er iets is waar ik aan moest wennen toen ik naar Utrecht verhuisde, is het het verschil in nachtleven ten opzichte van Amsterdam.. Neem een kijkje in de stallen, drink een cappuccino op het terras of volg een workshop kaas maken.. Deze yogales vindt plaats tussen de geitjes, wat door het contact met de geiten zorgt voor het knuffelhormoon oxytocine.. Het idee is dat je op deze manier eens kunt ervaren hoe het is om niets te zien, en om te eten zonder dat je ziet wat (en hoe) je eet.. Maar als het je lukt, is eten in het donker een erg toffe beleving.. Er hangt hier altijd een gezellig sfeertje, en het uitzicht op de molen maakt het toch nog een echt uitje in eigen land 😉. Je begrijpt dat het vrij exclusief voelde om via het telefoonnummer te reserveren voor een drankje, en dan zonder Google Maps de geheime deur te zoeken die toegang geeft tot de cocktailbar.

En dat is niet het enige bijzondere aan de Albert Cuypmarkt , want anders dan de meeste markten verwelkomen de typisch Amsterdamse kooplui je van maandag tot en met zaterdag.. Altijd een bont gezelschap dus, van handelswaar en mensen.. Niet dat er in het park geen mensen zullen zijn, want ook hier is het meestal gezellig druk.. Je mag eigen drankjes en eten meenemen, maar je kunt voor weinig ook iets halen bij de pop-up horeca die tijdens de optredens hun kraampjes openen.. Dat wordt smullen bij één van de drie vestigingen van de Bakkerswinkel .. Bij de Bakkerswinkel op het Westergasterrein kun je dat in de zomer zelfs op het terras doen.. Tip: Gezien de enorme populariteit van het hotel (veel internationale pop- en filmsterren en politici slapen ook graag in het hotel), is het verstandig om op tijd een kamer te boeken.. Het vinden van het laatste hapje op je bord is soms een uitdaging, maar niet zien wat je eet, maakt je smaakbeleving intens.. Je krijgt een 5 gangen diner geserveerd, je hoeft niet bang te zijn dat je date ziet dat je aan het morsen bent, en aan het einde van de avond wordt er een foto van jullie samen in het donker gemaakt.. Je stijgt op vanaf Amsterdam Westpoort en vliegt zo over het Noordzeekanaal Amsterdam binnen.. Eerst kun je de havens van Amsterdam dus eens van bovenaf zien, maar al snel doemt het Centraal Station en daarachter de Dam en het Nationale Paleis op.. Al met al een super coole ervaring!

Het is aan te raden om Amsterdam te verkennen per fiets of via een kanaalcruise .. Er zijn zovele gezellige plekjes te vinden langs de vele kanalen.. Via een kanaalcruise kan je op een originele manier ontdekken wat Amsterdam te bieden heeft.. Er waren meer fietsers dan auto's op de baan.. Af en toe 'parkeerden' we onze fiets en kuierden we langs de grachten, tussen de kleine straatjes, foto's nemen, rondkijken, winkels in en uit,…. Het museum ligt aan het Oosterdok en het gebouw heeft de vorm van een boot .. Het is gezellig om er aan het water iets te drinken.. Als je denkt aan Amsterdam, denk je ook aan het bekende ‘red light district’ .. Hier een overzichtje van de winkelgebieden in Amsterdam en wat je er precies kan vinden:. Het leukste is dat je de stad met de fiets kan verkennen.

Welke app je wilt hebben voor oneindige inspiratie Waar je JUIST een Amsterdammer mee naar toe moet nemen op date De beste plekken om drankjes te doen Bonus: 33 extra date ideeën 9 beste dingen om te doen met je vriendin of scharrel Leuke date activiteiten in Amsterdam per stadsdeel. Wat leuk is om te doen bij Skylounge, is om daar thee te drinken.. Misschien wel de beste locatie van de stad voor je afspraakje.. Natuurlijk zijn er dus zat locaties voor dates en drankjes.. Je zou het NOOIT vinden, als je er niet van wist.. Als ik leuke dates hier naar toe neem, die nooit eerder op de locatie zijn geweest…. Dan is het misschien wel de beste locatie van Amsterdam (Oost) voor een afspraakje.. Als je héél origineel wilt zijn op je eerste date in Amsterdam, doe dan dit.. Namelijk nog eens origineel uit eten gaan in Amsterdam.. Als je nog niet zeker weet of je je afspraakje wel zo leuk gaat vinden, dan is deze tip goud.. De rest van het jaar is het beter om naar hun locatie op de Warmoesstraat te gaan.

Bjvoorbeeld de gezellige Prinsengracht tussen de Brouwersgracht en de Westerkerk.. Of vaar langs de monumentale 17e eeuwse panden op de hoek van de Keizersgracht met de Leidsegracht.. Het duurste stukje van de grachtengordel is de Gouden bocht , het gedeelte van de Herengracht tussen de Leidsestraat en de Vijzelstraat.. De huizen zijn niet alleen groot van binnen, ook de tuinen aan de achterzijde zijn vaak enorm.. Magere Brug en Hermitage Amsterdam heeft meer dan 1500 bruggen, waarvan de Magere Brug over de Amstel waarschijnlijk de meest gefotografeerde is.. De scheepswerven en pakhuizen waren in gebruik voor de WIC en de handel met de Levant, de landen ten oosten van de Middellandse Zee, en de Oostzee.. In de vorige eeuw raakten de eilanden in vergetelheid, maar tegenwoordig zijn ze een gewilde plaats om te wonen en een heerlijke plek om wandelend te ontdekken.. Een bankje aan de Leidsegracht speelt een belangrijke rol tijdens hun verblijf in onze hoofdstad en is inmiddels uitgegroeid tot een heuse 'selfie' hotspot onder de fans.. Het bankje bevindt zich aan het begin van de Leidsegracht, vlak naast de Herengracht.. En omzeil de Kalverstraat De Kalverstraat en de Nieuwendijk zijn de drukste winkelstraten van Amsterdam.. Bereid je dus voor op een gekkenhuis en wachten bij de paskamer en de kassa!. De smalle winkelstraatjes liggen ter hoogte van het Spui en kruisen de Singel / Herengracht / Keizersgracht en Prinsengracht.. Aan de andere kant van het Bijlmer station ligt de Arena Boulevard met naast enkele mega-stores een grote woonboulevard en bioscoop.. Slenter eens door De Jordaan, De Pijp, de Staatsliedenbuurt of Nieuw Zuid.. Op de grens van Amsterdam-Noord en Waterland liggen in de weilanden dorpen als Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp.

Videos

1. regin jacobsen alivinnan næstu 10 árini
(VP)
2. The Great Change (Part 4 of 5)
(T. Austin-Sparks)
3. Grip op informatie: Duurzame toegankelijkheid 4-11-2021
(VNG Realisatie)
4. Samenwerken en communiceren met SharePoint Online
(InSpark)
5. J. Krishnamurti - Saanen 1979 - Vijfde openbare discussie - Hoe kunnen we een goede...
(J. Krishnamurti - Official Channel)
6. Webinar - COVID-19: Vertrouwen in gebouwen
(Dutch Green Building Council DGBC)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated: 08/08/2022

Views: 6482

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.